دلیل دریافت خطای کد 500 در وردپرس چیست؟

توجهاین آموزش مربوط به سرویس هاست cPanel و هاست دایرکت ادمین لینوکس می باشد.

ارور یا خطای کد 500 معمولا به دلیل دستورات غلط یا ناقص در فایل htaccess. است. دیگر مواردی که معمولا اتفاق میافتد، یا دستورات اشتباه تایپی داشته، یا به درستی به ابتدای خط بعدی اضافه نشده اند (استفاده از ویرایشگرهای ویندوزی مثل نت پد که با لینوکس سازگار نیستند) و یا نسخه وب سرور پیکربندی شده از یک یا چند دستور موجود در فایل پشتیبانی نمی کند.

روش خطایابی:

برای رفع این مشکل ابتدا وارد کنترل پنل هاستینگ خود شوید.

راهنمای ورود به کنترل پنل سی پنل

راهنمای ورود به کنترل پنل دایرکت ادمین

 

پس از ورود، فایل htaccess را تغییر نام دهید؛ اگر خطا برطرف شد، فایل htaccess را با ویرایشگر مناسب مثل ++NotePad که رایگان است ویرایش کنید و در جای خود مجددا ذخیره کنید.

برای ویرایش و یافتن خط دستور مشکل ساز، خط به خط دستورات را کامنت کنید(با افزودن # به اول خط دستور) و فایل را ذخیره کنید تا به خط دستور مشکل ساز برسید.

افزایش محدودیت حافظه پی‌اچ‌پی (PHP memory limit)

گاهی استفاده بیش از حد یکی از عناصر وردپرس یا کمبود منابع تخصیص داده شده که به نام محدودیت حافظه پی‌اچ‌پی (PHP memory limit) شناخته می شود، منجر به بروز خطای داخلی سرور (Internal Server Error) می شوداگر تنها هنگام ورود به پنل مدیریت وردپرس با خطای داخلی سرور (Internal Server Error) مواجه شدید به روش زیر این مشکل را مرتفع سازید.

جهت افزایش حافظه پی اچ پی هاست وردپرسی خود کافیست خط دستور زیر را در فایل htaccess. وارد نمایید:

define('WP_MEMORY_LIMIT', '256M');

 

این خط دستور بابت افزایش حجم حافظه در هاست وردپرس میباشد که لازم است در فایل اچ تی اکسس وارد شود. مقدار افزایش حجم در پلن های هاست وب رمز متفاوت است ولی میتواند تا 412 مگ باشد و در پلن های هاست حرفه ای تا 1024 مگ میتوان اضافه نمودمقادیر 128, 256, 512, 1024 میتواند برای افزایش حافظه پی اچ پی خدمات میزبانی قرار داده شود.

 

نکته مهم: نیاز به مموری بالا برای اجرای برنامه ممکن است نشان از نقص در پلاگین های فعال شده باشد؛ لذا جهت جلوگیری از هر مشکلی بایست تمامی پلاگین های غیر ضروری را غیر فعال کرده و حذف نمایید و سپس تا رفع کامل مشکل و یافتن علت خطا یکی یکی پلاگین های اصلی مورد استفاده را غیرفعال نموده وضعیت اجرای برنامه را چک کنید تا به پلاگین مشکل دار برسید.

اگر مشکل شما پس از افزایش محدودیت حافظه پی‌اچ‌پی (PHP memory limit) هم‌چنان پابرجاست روش زیر را امتحان کنید.

 

غیرفعال سازی تمام افزونه‌ها

اگر با روش‌های ذکر شده قبلی مشکل شما مرتفع نشد پس احتمال دارد که این مشکل از جانب یک افزونه خاص باشد. گاهی اوقات دو افزونه با هم تداخل دارند و باعث بروز چنین مشکلاتی می‌شوند. حل این مشکل نیازمند زمان بیشتری به نسبت روش‌های بالاست. در این حالت در ابتدا شما باید تمام افزونه‌ها را غیرفعال کنید.

اگر با غیرفعال کردن همه افزونه‌ها مشکل برطرف شد پس شما می‌دانید که این یکی از این افزونه‌ها دارای مشکل بوده است. پس به راحتی افزونه‌ها را یکی یکی فعال کرده و افزونه مشکل دار را پیدا کنید. در صورتی که استفاده از این افزونه ضروری است، نویسنده آن را از مشکل بوجود آمده مطلع سازید تا خطای پیش آمده را برای شما برطرف سازد.

برای سایت های مهم و دارای بازدید بالا و نیاز به منابع اختصاصی توصیه ما خرید سرور مجازی و یا سرور اختصاصی متناسب با نیاز سایت می‌باشد که میتواند منابع بیشتری را در اختیار سایت شما قرار دهد.

 

آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟

رتبه: 4.9 از 512 رأی
 پرینت این مقاله

مطالب مرتبط:

ریست و بازیابی رمز عبور پنل مدیریتی وردپرس

ابتدا به کنترل پنل هاستینگ خود واردشوید. در کنترل پنل سی پنل: راهنمای ورود به کنترل پنل سی پنل...

آموزش نصب قالب وردپرس

پس از خرید هاست وردپرس، برای نصب پوسته/قالب وردپرسی خود از طریق مدیریت وردپرس لازم است ابتدا به...

راهنمای نصب سریع وردپرس با Softaculous

سافتاکلوس Softaculous این نرم افزار با امکانات فوق العاده می تواند دستیار حرفه ای برای مدیریت...

افزونه postman جهت ارسال ایمیل

یکی از پلاگین های بسیار مفید در وردپرس که به ارسال ایمیل های ایجاد شده در سایت های وردپرسی کمک...

نحوه نصب وردپرس با استفاده از ابزار سافتاکلوس

در این قسمت قصد داریم نحوه نصب وردپرس با استفاده از ابزار سافتاکلوس را انجام دهیم. بهترین...